هرگز پیاز قدرتمند را دست کم نگیرید! همانطور که میدانید اگر کتاب «زیبا بخورید» را خواندهاید، همیشه توصیه میکنم رژیم غذایی خود را بر اساس محصولات تازه و فصلی سازماندهی کنید، و در زمستان زمان آن است که برخی از غذاهای فصلی که برای تقویت سیستم ایمنی بدن مورد علاقه هستند، بسته بندی کنید. پیاز دارای خواص ضد ویروسی طبیعی است و گردش خون را تحریک می کند و در عین حال به مبارزه با ویروس های فصلی کمک می کند. خواص ضد التهابی، محتوای فیبر و ویتامین های C و E آنها را به یک مکمل سالم و دوستدار پوست برای رژیم غذایی شما تبدیل می کند. چه راهی بهتر از دستور پخت سوپ پیاز فرانسوی دلچسب برای قهرمانی در این غذای اصلی وجود دارد؟ این مورد علاقه پاریسی ها یک غذای اصلی زمستانی است و بهتر از همه، بسیار آسان است. قدردانی کن!
این مقاله حاوی پیوندهای وابسته است
دستور پخت زمستان: سوپ پیاز فرانسوی
برای 4 نفر
245 کالری در هر وعده
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
25 گرم کره
700 گرم پیاز (حدود 5 عدد پیاز متوسط) به صورت حلقه ای نازک خرد شده
3 حبه سیر، ریز خرد شده
1.2 لیتر آب سبزیجات
2 قاشق غذاخوری سرکه سیب
نمک دریا و فلفل سیاه
- روغن و کره را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت قرار دهید. پس از ذوب شدن، پیاز و سیر را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که پیازها قهوه ای رنگ شوند تفت دهید.
- حرارت را کم کنید و به مدت 30 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید. در این مرحله، کف تابه را باید با یک فیلم کاراملی غنی و فندقی رنگ پوشانده شود.
- آب گوشت و سرکه را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید، کف تابه را بتراشید تا پیازهای کاراملی شده داخل آن شود. بگذارید بجوشد سپس حرارت را کم کنید و بگذارید 1 ساعت بماند. قبل از ریختن در کاسه ها مزه دار کنید.
برای ایده های خوشمزه تر که زیبایی را افزایش می دهند، به کتاب Eat Beautiful من مراجعه کنید.
دستور العمل های بیشتر: سوپ رشته فرنگی وگان | براونی خام وگان | پای ماهی برهنه
© وندی رو. تمامی حقوق محفوظ است.
منبع: https://wendyrowe.com/wellness/recipe-french-onion-soup